Leer mij kennen...

 

Ik ben Kelly, 25 jaar oud, wonend in Silvolde samen met mijn vriend,  geweldige Jackrussell Jessie, en onze kattenvriendjes Milo en Dino. 

 

Omdat ik het liefst de hele dagen tussen de dieren ben zal het je ook niet verbazen dat ik naast  de hondenschool ook nog geiten en koeien melk. 

 

Ondanks dat ik gek ben op alles wat 4 poten / benen heeft, is mijn grootste passie hondeneigenaren helpen met het creëren van een sterkere band tussen hen en de hond. 

 

Het begon allemaal bij onze maltezer, Bobby. Als 1 jarig angstig hondje die niks kende kwam hij bij ons. Al snel pakte ik hoe jong ik was de training op. Ik kocht een clicker en een trainingsboek en ging aan de slag. Al snel veranderde Bobby in een kleine trucjes doos. Hij ruimde op commando zijn eigen speelgoed op, hij kon de deur openen en sluiten en noem maar op. Al snel kwam ik te werken in een dierenpension/asiel waar ik helemaal mijn eigen weg kon vinden in de hondenwereld.  Ik ben lessen gaan volgen met Dayna en Abby (de honden van mijn ouders). Dat het trainen van honden echt mijn ding was kwam daar wel mee naar voren. Na mijn opleiding Dier en Gedrag ben ik begonnen aan de Martin Gaus Academie voor de opleiding Kynologisch Instructeur. Deze hoop ik eind 2023 af te ronden. 

 

 

Oeps... Ik wou het kort houden. Mijn enthousiasme is niet te houden als het op honden aankomt. 

 


Bobby

Dayna

Abby

Jessie